Design och kommunikationsbyrå i havet.

Foto- och bildbyrå

Jag får gåshud när jag tänker på foto och bild, och de skeenden och ögonblick som de kan berätta. För mig kan vissa fotografier verkligen äga en egen själ. En som man kan hålla i handen, som en skatt, ett smycke.

Min teknik har inte förändrats särskilt mycket sen jag en gång började, men jag har blivit bättre på att se på fotografierna jag tagit. Jag vet ungefär vad det är jag söker i en bild men kan inte alltid säga med säkerhet hur jag ska ta mig dit. Det är som en dröm. Jag vet inte var det börjar eller slutar. Men jag vet när jag har varit där.

Jag fotograferar och levererar bilder för många olika sammanhang och syften. I min egna bildateljé utför jag utskrifter, monteringar och inramningar. Exempel på uppdrag jag utför är:

  • Porträtt- och personalfoto
  • Produktfoto
  • Miljö och reportage
  • Bröllopsfoto
  • Landskap

Du når mig på 0760 - 53 80 61 och viktor@silfverqvist.se.

Bildateljén

Min bildateljé handlar om att ge digitala bilder en fysisk form. Jag använder den bästa bläckstråletekniken från Epson och arkivbeständiga material för att producera fotoutskrifter, fine art prints, konstreproduktioner och inramningar. Givetvis jobbar jag mycket med mina egna bilder, men levererar gärna även bilder till andra fotografer och kreatörer.

Det finns inga standardutföranden i min ateljé. Jag måttar och skär allting för varje bild.

Läs mer om mina tjänster inom print och inramning.

Webbshop

I min webbshop kan du beställa ett urval av mina fotografier. Bilderna levereras monterade, signerade och inramade tillsammans med äkthetsintyg.

Webbshop

Bildkatalog Hven

Jag älskar att fotografera ön Hven där jag lever och verkar. Så pass mycket att jag har en hel bildkatalog med motiv härifrån. Här kan du som är journalist, redaktör eller researrangör hitta och licensiera bilder.

Bildkatalog Hven